Home  Gezichtsbehandelingen met Dr. Baumann Cosmetica   Massages   Pakkingen  Fruitzuurpeeling   Overige behandelingen   Dr. Baumann    Schoonheid van binnenuit/Bach Bloesem Remedies    Aanbiedingen    Nieuwsbrief    Openingstijden  

Dr. Baumann Cosmetica
sk

Het zou eigenlijk heel vanzelfsprekend moeten zijn: een goede huidverzorging moet in de eerste plaats goed zijn voor uw huid.

Dat betekent dat alle ingrediënten die op uw huid worden aangebracht goed verdragen moeten worden op de korte en de lange termijn.

Op de tweede plaats : de ingrediënten moeten zo gekozen zijn dat ze doen wat ze beweren te doen. Valse beloftes komt u bij mij en bij Dr. Baumann niet tegen! Ik kan slechts beloven dat ik uw huid in de best mogelijke toestand zal brengen of houden. Mijn garantie is dat u met Dr. Baumann Cosmetica het allerbeste voor uw huid krijgt!

Bovendien vind ik dat het individuele belang van een gezonde huid in harmonie moet blijven met het algemene belang. 

 

 

 

 

 

 


 zorgen
voor jezelf

  zorgen
voor elkaar

Dat betekent onschadelijk voor elk individu op deze aarde. Dr. Baumann Cosmetica gebruikt enkel ingrediënten die niet schadelijk zijn voor u, niet voor anderen, niet voor dieren en niet voor het milieu. 

Optimale verdraagbaarheid door gebruik te maken van dermatologische en wetenschappelijke kennis over allergieën bij de keuze van de ingrediënten. 
Gerichte keuze van de ingrediënten: enkel ingrediënten waarvan de werking beschreven en aangetoond is en die een positief effect hebben op de huid. Geen onzinnige of onmogelijke beweringen.
Op de fysiologie en anatomie van de huid afgestemde ingrediënten. Dit bereikt men wanneer zoveel mogelijk ingrediënten een opbouw hebben die identiek is aan de huid of van nature al in ons organisme voorkomen.
Milieuvriendelijk door het vermijden van overbodige verpakking.
Diervriendelijk door het weigeren van dierlijke ingrediënten. Uiteraard worden de producten ook niet op dieren getest.

 

Kijk voor meer informatie op: www.dr-baumann.nl