Home ~ Behandelingen met Dr. Baumann Cosmetica ~ Behandelingen met S.P.A. Aromatherapie ~ Massages ~ Pakkingen ~ Fruitzuurpeeling
Overige behandelingen
~ Schoonheid van binnenuit/Bach Bloesem Remedies ~ Aanbiedingen ~ Nieuwsbrief ~ Openingstijden

 
 

Massages

small product photo

Hot Stone Massage
Hot Stone Massage is precies wat de naam zegt; masseren met warme stenen.  Deze massage wordt uitgevoerd met zogenaamde Hot Stones van [ comfort zone ], die deze stenen uit Latijns-Amerika haalt.  Deze stenen hebben door hun vulkanische oorsprong  als een van de weinige stenen ingrediënten (silicaat, titanium, aluminium, ijzer, magnesium, calcium, zout) waardoor ze o.a. de warmte langer vast kunnen houden. Ze zijn door de universiteit van San Agustin als beste stenen bevonden.  Het zijn zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen, welke eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen.  De indianen zeggen dan ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen Aarde, Wind, Water en Vuur.
De werking van de stenen is ontgiftend, afvoerend en ontspannend. Ze hebben een sterke magnetische kracht die vernieuwde energie geeft aan uw lichaam.
Ook werkt een Hot Stone massage 4 keer dieper dan een manuele massage.
Kortom, de Hot Stone massage is voor u een unieke, ontspannende ervaring met een heilzame werking.


30 min € 31,50
60 min € 57,50

 


Balinese Lu'lur Welness Massage
De Balinese Massage was in het verleden een onderdeel van een 40 dagen durend Welness ritueel, Lu'lur, gegeven aan de bruid voor de trouwdag.
De complete Balinese Massage wordt begonnen met een heerlijk Lu’lur rozenbadolie voor de voeten.
Deze massage is een gehele lichaamsmassage waarbij onder andere gebruik gemaakt wordt van acupunctuur en reflexuologie technieken en diepe druk op grote spiergroepen.
De Balinese Massage wordt gestart én afgesloten met een klinkende  ‘thingsa’, welke een zachte klank midden in het hoofd geeft, alles wegvagend wat daar nog aan gedachten aanwezig is.

50-60 min  Balinese lichaamsmassage € 50
90-100 min complete Balinese lichaamsmassage afgesloten met Body Scrub € 80
110-120 min complete Balinese lichaamsmassage, Body Scrub en verzorgende rugpakking € 95
Dit Balinees Massage Ritueel kan ook aan een gezichtsbehandeling worden toegevoegd.
Uw armen, decolleté, schouders, gezicht, hoofdhuid en uw rug worden dan verwend met deze Balinese Massage. U betaalt dan als meerprijs € 27,50


om

Orang Malu Massage
De Orang Malu massage is een nieuwe vorm van massage waarbij bewustwording en bezinning de essentiële uitgangspunten zijn en waarbij gezorgd wordt voor een betere balans tussen lichaam en geest.
Gemasseerd wordt met verwarmde houten massagerollen (kayu’s) en de Orang Malu. Deze in elkaar gedoken afbeelding, van Indonesische afkomst, staat symbool voor bescheidenheid, kracht, energie en de cirkel van het leven.
De Orang Malu massage is een pittige massage met een mix van diverse oosterse en westerse invloeden, waaronder de ayurvedische, klassieke, energetische massage en reflexologie.

Bij de gehele massage komen uw benen, voeten, rug, schouders, armen, handen en uw gezicht en hoofdhuid aan bod.
Komt u genieten..?

45 min € 47,50
60 min € 57,50
75-90 min € 67,50

P'tit Paradis Massage
In deze heerlijke ontspannende massage waarin u lekker weg kunt dromen, worden verschillende Oosterse en Westerse massage-technieken gecombineerd. U krijgt een deel uit India; de ayurvedische massage, een deel uit China; de Shiatsu en An Shen massage en een deel uit de Westerse wereld waarbij uw spieren goed los gemasseerd worden. Een ideale combinatie waarbij op uw totale spier- en energiesysteem gewerkt wordt.

30 min € 27,50
60 min € 52,50

 

 

An Shen Massage
Een heerlijke Chinese ontspannings- en drukpunt massage van het hoofd, de rug, de nek en de schouders. 'An Shen' staat voor het moment van totale ontspanning en balans. Heerlijk bij deze massage is dat 'het hoofd' tot rust komt door de Chinese drukpuntmassage.

45 minuten € 47,50
Indien u de An Shen massage wilt ondergaan met een gezichtsbehandeling, betaalt u slechts € 31,50 voor deze massage.

Zwangerschapsmassage (voor & na de zwangerschap)
Heerlijk dobberen en weg mijmeren terwijl er een energetische massage gegeven word terwijl je op warm water kussens ligt. Door het verplaatsen van het water onder je rug, kunnen je rug en de achterkant van je benen gemasseerd worden.
De zwangerschapsmassage is een unieke massage om te ondergaan; er wordt aandacht besteed aan je hele lichaam, van het puntje van je tenen tot het laatste puntje op je hoofd. Alle spanning kan wegvloeien, klachten worden verlicht, een heerlijk ontspannen gevoel, een moment alleen voor jou.
Mocht het zijn dat je ook niet meer op je rug kunt liggen als je verder in je zwangerschap bent? Geen probleem, de zwangerschapsmassage kan in rugligging maar ook in zijligging worden uitgevoerd.

€ 60 voor ruim 60 minuten

 

 

Indien u een massage combineert met een gezichtsbehandeling, krijgt u 5% korting op de massage.