Home ~ Behandelingen met Dr. Baumann Cosmetica ~ Behandelingen met S.P.A. Aromatherapie ~ Massages ~ Pakkingen ~ Fruitzuurpeeling
Overige behandelingen
~ Schoonheid van binnenuit/Bach Bloesem Remedies ~ Aanbiedingen ~ Nieuwsbrief ~ Openingstijden
 

 
Pakkingen

 

b

Body Scrub

Heerlijk is het voor uw huid om een uitgebreide Body Scrub te ondergaan. Het lichaam wordt uitgebreid gescrubt waardoor dode huidcellen verwijderd worden, de bloedsomloop gestimuleerd en uw huid zijdezacht wordt.
Deze Body Scrub met Sel de Massage (natuurlijk zeezout uit de Camarque) onderscheid zich van andere scrubs door de toevoeging van etherische oliën. Zoals u weet hebben etherische oliën het vermogen om door alle huidlagen te dringen. De etherische oliën in de Sel de Massage geven u een intens gevoel van ontspanning en warmte. Uw huid krijgt een zijdezachte glans en dito gevoel na deze Body Scrub en als bijkomend voordeel wordt uw huid mooier en dieper bruin.

Totale Body Scrub van het lichaam kost € 56

small product photo

Body and Face Vital Wrap

Deze pakking is rijk aan mineralen, vitaminen en voedende elementen zoals algen en klimop.  Algen werken reinigend, vochtafdrijvend, dringen door tot in de bloedbaan en hebben een positief effect op de stofwisseling.  Tevens absorbeert het vuil en teveel aan talg uit poriën.   Klimop-extract heeft een verstrakkende, verstevigende en ontspannende werking.
Het gewenste behandelgedeelte wordt gescrubt om de dode huidcellen te verwijderen. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Daarna wordt de pakking aangebracht en met folie ingepakt waardoor de poriën open gaan staan en deze algenpakking ook dieper in de huid zijn werking doet.
- decolleté  € 25
 - rug             € 45
 - benen       € 46

 

 

 

 

 
 


 

Boekt u een van deze pakkingen tijdens een gezichtsbehandeling, dan betaalt u een lagere prijs. Kijk onderaan de pagina "behandelingen met Dr. Baumann Cosmetica" bij extra opties.